Cart

HUNEDOARA-DEVA-HAŢEG

Daily Tour O zi Availability: 2021-07-01
Cluj-Napoca, Romania Excursii in Transilvania, Excursii de o zi

Ai ocazia sã vizitezi castelul celui  mai strãlucit rege al Ungariei Matei Corvin- Castelul Corvinilor, una dintre cele mai importante cetãţi medievale – Cetatea Devei și o atracție turistică unică Rezervaţia de zimbri. Doar intr-o zi, plecări din Cluj-Napoca.

Castelul Corvin, cunoscut și sub numele de Castelul Hunyadi sau Castelul Hunedoara impresionează prin prezenţa sa, ce domină oraşul Hunedoara.

Cetatea Devei este considerată una dintre cele mai importante fortificaţii medievale din Transilvania. A fost stăpânită de voievozi, de principi, de conţi şi de ducese.

Rezervaţia de zimbri este o atracție turistică unică fiind la doar 4 kilometri de orașul Hațeg si gãzduieşte un numar de 23 de zimbri, fiind o specie care poate fi găsită în Europa.

*** Prețul este calculat la un grup minim de 10 persoane,în caz contrar acesați formularul de la secțiunea excursii la cerere.

***Excursia se rezervă cu cel puțin 24 ore înainte.

 


PLECARE/RETUR
CLUJ-NAPOCA

ORA PLECĂRII
Ora 9 dimineața vă rugăm să veniți cu 10 minute mai repede.

INCLUDE
  • Transport
  • Ghid turistic

NU INCLUDE
  • Intrare muzee
  • Masa

 

Rezervã acum turul cu noi CAO tours & events și ai ocazia să vizitezi următoarele:

Obiectivul 1 HUNEDOARA

Castelul Corvin, cunoscut și sub numele de Castelul Hunyadi sau Castelul Hunedoara impresionează prin prezenţa sa, ce domină oraşul Hunedoara. Edificiul este un castel gotic-renascentist având un farmec aparte datoritã unor inovaţii în plan militar şi civil, precum şi a vieţii tumultoase de curte care l-a animat vreme de peste 400 de ani.Este unul dintre cele mai mari castele din Europa și legenda vie a Transilvaniei datorita numelui lui Matei Corvin, cel mai strãlucit rege al Ungariei medievale.Pentru cei atraşi de evul mediu, castelul reprezintă un monument singular în România şi printre cele mai atractive din spaţiul european.

Obiectivul 2 DEVA

Cetatea Devei este considerată una dintre cele mai importante fortificaţii medievale din Transilvania. A fost stăpânită de voievozi, de principi, de conţi şi de ducese. A fost dată în dar, vândută sau bombardată. Fiecare a lăsat ceva în urma sa. Mai un zid de de apărare, mai o încăpere, mai o sală de bal sau chiar au extins cetatea cu un etaj întreg. Şi-au dorit ca ea să nu fie utilizată doar pentru apărare şi întâlniri ocazionale, ci să servească drept locuinţă. Nu una austeră, ci una de lux.

Obiectivul  3 HAŢEG-REZERVAŢIE ZIMBRIU

Rezervaţia de zimbri este o atracție turistică unică fiind la doar 4 kilometri de orașul Hațeg si gãzduieşte un numar de 23 de zimbri, fiind o specie care poate fi găsită în Europa.

 

Write a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Total: lei330.00 De la lei330.00 /persoana

( Va rugam selectati data si ora inainte de a selecta numarul de persoane )

Out of stock

× lei330.00 = lei330.00
× lei330.00 = lei0.00

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10