Cart

SALINA-SASCHIZ-SIGHIŞOARA

Daily Tour O zi Availability: 2022-04-01
Cluj-Napoca, Romania Excursii in Transilvania, Excursii de o zi

Ai ocazia sã vizitezi locația numărul 1 din topul obiectivele turistice din România – Salina Turda,satul tradițional sãsec Saschiz și locul unde s-a nãscut personajul mitic Dracula Sighișoara.

Salina Turda, constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare de peste 2000 de ani de istorie.

Vei avea ocazia să experimentezi viața la țară, într-un sat autentic din Transilvania. Saschiz este un sat tipic săsesc transilvanian.

Sighișoara este orașul în care s-a născut Dracula ( Vlad Țepeș), totodată si cea mai frumoasă și bine conservată cetate și singură locuită permanet din Europa fiind încadrată în patrimoniul UNESCO.

*** Prețul este calculat la un grup minim de 10 persoane,în caz contrar acesați formularul de la secțiunea excursii la cerere.

***Excursia se rezervă cu cel puțin 24 ore înainte.

 


PLECARE/RETUR
CLUJ-NAPOCA

ORA PLECĂRII
Ora 9 dimineața vă rugăm să veniți cu 10 minute mai repede.

INCLUDE
  • Transport
  • Ghid turistic

NU INCLUDE
  • Intrare muzee
  • Masa

 

Rezervã acum turul cu noi CAO tours & events și ai ocazia să vizitezi următoarele:

Obiectivul 1 SALINA TURDA

Salina Turda, constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare de peste 2000 de ani de istorie și de asemenea, top 22 de atracție turistică în întreaga lume. Denumit si poarta spre inima Transilvaniei detine doua stele Michelin în celebrul ghid de călătorie.

Obiectivul 2 SASCHIZ

Vei avea ocazia să experimentezi viața la țară, într-un sat autentic din Transilvania. Saschiz este un sat tipic săsesc transilvanian. Comuna mureşeană se detaşează prin trăsături aparte. În zona în care mitul lui Dracula este exploatat la maxim, Saschizul oferă prin frumuseţea monumentelor sale de arhitectură o alternativă extraordinară şi unică pentru turişti. Acest statut a fost recunoscut şi prin includerea comunei pe lista de fortificaţii săseşti din patrimoniul UNESCO, din anul 1999.

Obiectivul  3 SIGHIȘOARA

Sighișoara este orașul în care s-a născut Dracula ( Vlad Țepeș), totodată si cea mai frumoasă și bine conservată cetate și singură locuită permanet din Europa fiind încadrată în patrimoniul UNESCO. Cetatea locuită și-a construit faima în jurul mitului Dracula și nu numai.

Write a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Total: lei280.00 De la lei280.00 /persoana

( Va rugam selectati data si ora inainte de a selecta numarul de persoane )

Out of stock

× lei280.00 = lei280.00
× lei280.00 = lei0.00

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10