Cart

SALINA-SIBIEL-SIBIU

Daily Tour O zi Availability: 2022-04-01
Cluj-Napoca, Romania Excursii in Transilvania, Excursii de o zi

Ai ocazia sã vizitezi locația numărul 1 din topul obiectivele turistice din România – Salina Turda,satul tradițional transilvãnean Sibiel și cel mai reprezentativ oraș sãsesc – Sibiu. Doar intr-o zi, plecări din Cluj-Napoca.

Salina Turda, constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare de peste 2000 de ani de istorie.

Satul transilvănean Sibiel a evoluat continuu în decursul istoriei, ajungad astăzi un sat emblematic de referință în Mărginimea Sibiului.

Oraș german Sibiu (Hermannstadt în limba germană) a fost cel mai bogat dintre cele șapte cetăți construite în secolul al XII-lea de către coloniștii germani cunoscuți sub numele de sașii transilvăneni.

*** Prețul este calculat la un grup minim de 10 persoane,în caz contrar acesați formularul de la secțiunea excursii la cerere.

***Excursia se rezervă cu cel puțin 24 ore înainte.

 


PLECARE/RETUR
CLUJ-NAPOCA

ORA PLECĂRII
Ora 9 dimineața vă rugăm să veniți cu 10 minute mai repede.

INCLUDE
  • Transport
  • Ghid turistic

NU INCLUDE
  • Intrare muzee
  • Masa

 

Rezervã acum turul cu noi CAO tours & events și ai ocazia să vizitezi următoarele:

Obiectivul 1 SALINA TURDA

Salina Turda, constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare de peste 2000 de ani de istorie și de asemenea, top 22 de atracție turistică în întreaga lume. Denumit si poarta spre inima Transilvaniei detine doua stele Michelin în celebrul ghid de călătorie.

Obiectivul 2 SIBIEL

Satul transilvănean Sibiel a evoluat continuu în decursul istoriei, ajungad astăzi un sat emblematic de referință în Mărginimea Sibiului, cu oameni gospodari și mândri ce au reușit să ducă și peste hotarele României tradițiile, datinile, obiceiurile și bucatele românești. Dobândid statutul de sat turistic, totodată în Sibiel se află muzeul de icoane pe sticlă unic ca mărime de exponate din Europa.

Obiectivul  3 SIBIU

Oraș german Sibiu (Hermannstadt în limba germană) a fost cel mai bogat dintre cele șapte cetăți construite în secolul al XII-lea de către coloniștii germani cunoscuți sub numele de sașii transilvăneni.Orașul sãsesc este o bijuterie medievală mai ales datorită atracțiilor turistice extrem de ofertante pe care le pune la dispoziția turiștilor curioși să-l exploreze.De la piețele spațioase la muzee fascinante, catedrale și biserici impresionante, , o gastronomie interesantă, tradiții și obiceiuri fascinante

Write a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Total: lei330.00 De la lei330.00 /persoana

( Va rugam selectati data si ora inainte de a selecta numarul de persoane )

Out of stock

× lei330.00 = lei330.00
× lei330.00 = lei0.00

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10