Cart

SALINA TURDA-RÎMETEA-ALBA-IULIA

Daily Tour O zi Availability: 2021-07-01
Cluj-Napoca, Romania Excursii in Transilvania, Excursii de o zi

Ai ocazia sã vizitezi locația numărul 1 din topul obiectivele turistice din România – Salina Turda,satul tradițional secuiesc Rimetea și locul unde a luat naștere statul România -Alba Iulia.

Salina Turda, constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare de peste 2000 de ani de istorie.

Satul secuiesc Rîmetea transformat într-unul dintre cele mai frumoase din România,totodat singurul sat din țară destins cu premiu Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural material.

Cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante oraşe din România,Alba Iulia este un adevărat centru spiritual şi cultural al românilor de pretutindeni fiind oraşul al Marii Uniri şi mare centru istoric şi cultural.

*** Prețul este calculat la un grup minim de 10 persoane,în caz contrar acesați formularul de la secțiunea excursii la cerere.

***Excursia se rezervă cu cel puțin 24 ore înainte.

 


PLECARE/RETUR
CLUJ-NAPOCA

ORA PLECĂRII
Ora 9 dimineața vă rugăm să veniți cu 10 minute mai repede.

INCLUDE
  • Transport
  • Ghid turistic

NU INCLUDE
  • Intrare muzee
  • Masa

 

Rezervã acum turul cu noi CAO tours & events și ai ocazia să vizitezi următoarele:

Obiectivul 1 SALINA TURDA

Salina Turda, constituie astazi un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare de peste 2000 de ani de istorie și de asemenea, top 22 de atracție turistică în întreaga lume. Denumit si poarta spre inima Transilvaniei detine doua stele Michelin în celebrul ghid de călătorie.

Obiectivul 2 RÎMETEA

Satul secuiesc Rîmetea transformat într-unul dintre cele mai frumoase din România,totodat singurul sat din țară destins cu premiu Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural material.Acest premiul a venit după ce au fost restaurate 138 de case tradiţionale secuieşti din secolele a XVI-lea și a XVIII -lea Este poate cel mai frumos sat din Transilvania, atât din punct de vedere al mediului înconjurător, cât şi al construcţiilor din sat,unde încă se mai păstrează obiceiurile populare vechi de mai bine de o mie de ani.

Obiectivul  3 ALBA-IULIA 

Cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante oraşe din România,Alba Iulia este un adevărat centru spiritual şi cultural al românilor de pretutindeni fiind oraşul al Marii Uniri şi mare centru istoric şi cultural. Cu o istorie zbuciumată, martirică şi glorioasă, care se întinde de la triburile dacilor la unirea provinciilor româneşti făcută în acest loc de către Mihai Viteazul până în 1 decembrie 1918 când s-a făurit şi menţinut naţiunea şi statul român.

Write a Review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Total: lei250.00 De la lei250.00 /persoana

( Va rugam selectati data si ora inainte de a selecta numarul de persoane )

Out of stock

× lei250.00 = lei250.00
× lei250.00 = lei0.00

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

Alte tururi