BASMUL DIN TRANSILVANIA

from650

BASMUL DIN TRANSILVANIA

Data Plecarii

Zilnic

Durata

6 zile 5 nopti

Vizualizari

375

Numar maxim de locuri

50

Exploreazã basmul Transilvaniei cu noi în decurs de 6 zile și vei descoperi principalele atracții turistice – care pot fi gasite doar in Transilvania, explorând partea culturală și istorică, viața la țară, simțind pulsul satului tradițional local și degustând mâncărurile transilvănene .

Prezentare generală

Ziua 1

Cluj-Napoca

Vei descoperi orașul Cluj-Napoca fiind capitală Transilvaniei, unde vei avea ocazia să deguști mâncarea tradițională .
Ziua 2

Biertan+Sighisoara+Saschiz

Mergem pe calea moștenirii germane, având că puncte turistice două sate din inima Transilvaniei în care se va vizită Biserica Fortificată Biertan, fiind construită de comunitatea sașiilor germani transilvăneni asemănătoare biserii din Saschiz. Continuăm traseul pe drumul lui Dracula spre Sighișoara. Legendă spune că Sighișoara ar fi orașul în care s-a născut Dracula ( Vlad Țepeș), totodată este cea mai frumoasă și bine conservată cetate locuită din Europa fiind încadrată în patrimoniul UNESCO.
Ziua 3

Viscri+Rasnov+Brasov

Incepem ziua cu un alt sat transilvanean, Viscri,cunoscut ca find Satul Printului Charles. Continuam vizita la Râșnov, o altă cetate importantă din secolul al 14-lea, a fost construită de Cavalerii Teutoni ca protecție împotriva tătarilor invadatori. Ultima destinatie a zilei Brașovul. Acest oraș este imaginea moștenirii germane din punct de vedere istoric și cultural plin de arhitectură gotică, barocă și renascentistă, precum și o multitudine de atracții istorice.
Ziua 4

Brasov+Peles+Pelisor+Brasov

Amplasat la poalele Munților Bucegi, în pitorescul oraș Sinaia, castelul Peleș este o capodoperă a arhitecturii germane renascentiste, primul castel european care a avut electricitate, considerat unul dintre cele mai uimitoare castele din Europa ,serviind că reședință de vară a familiei regale. Castelul Pelișor este un castel, care face parte din acelaș̦i complex în stil Art Nouveau.
Ziua 5

Bran+Sibiu

Vizitând Castelul Bran vom descoperi mitul Castelului Dracula, este un monument național și un punct de reper în România. Ne deplasam catre un alt oraș german Sibiu (Hermannstadt în limba germană) a fost cel mai bogat dintre cele șapte cetăți construite în secolul al XII-lea de către coloniștii germani cunoscuți sub numele de sașii transilvăneni.
Ziua 6

Hunedoara +Salina+Cluj

Castelul Corvin, cunoscut și sub numele de Castelul Hunyadi sau Castelul Hunedoara, este un castel gotic-renascentist, este unul dintre cele mai mari castele din Europa și legenda vie a Transilvaniei. Incheiem călătoria cu o vizită la Salina Turda, un adevarat muzeu de istorie a mineritului de sare de peste 2000 de ani de istorie și de asemenea, top 22 de atracție turistică în întreaga lume.

Pachetul include:

Transport in Transilvania
Cazare
Ghid turistic
Mese – mic dejun, cina Cluj-Napoca și degustări in Saschiz
Intrare la Musee

Pachetul nu include:

Transportul spre Transilvania
Asigurare de calatorie

Rezervare Tur

Numele Turului Pret Pe Adult Pret Pe Copil Scaune Disponibile Data Plecarii Durata
BASMUL DIN TRANSILVANIA 650 0 50 Anytime 6 zile 5 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Rezumat

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Cao

CAO Travel & Events

1 Review
  • Avatar
    Cao_admin
    24/07/2019

    tee