Tãrâmul lui Dracula

fromÔéČ450

Tãrâmul lui Dracula

Data Plecarii

Every Thursday, Friday, Saturday, Sunday

Durata

4 zile 3 nopti

Vizualizari

533

Numar maxim de locuri

50

Ai auzit despre Transilvania? Ți-ai dorit mereu să vizitezi tărâmul misterios, dar nu ai timp suficient?

CAO tours&events vine cu un tur esen╚Ťial de 4 zile al Transilvaniei, unde vei explora cele mai renumite castele din Transilvania, cu at├ót mai mult vei descoperi povestea lui Dracula, merg├ónd pe drumul s─âu ╚Öi experiment├ónd stilul de via╚Ť─â, istoria, cultura ╚Öi buc─ât─âria Transilvaniei!

Experien╚Ťa ta conteaz├ú pentru noi!

Prezentare general─â

Ziua 1

Cluj-Napoca

Vei descoperi ora╚Öul Cluj-Napoca fiind capitala Transilvaniei, unde vei avea ocazia s─â degu╚Öti m├óncarea tradi╚Ťional─â .
Ziua 2

Sighișoara-Brașov

Continu─âm traseul pe drumul lui Dracula spre Sighi╚Öoara este ora╚Öul ├«n care s-a n─âscut Dracula ( Vlad ╚Üepe╚Ö), totodat─â este cea mai frumoas─â ╚Öi bine conservat─â cetate locuit─â din Europa fiind ├«ncadrat─â ├«n patrimoniul UNESCO. Ultima destina╚Ťie a zilei Bras╠Žovul. Acest ora╚Ö este imaginea mo╚Ötenirii germane din punct de vedere istoric s╠Ži cultural plin de arhitectur├ú gotic├ú, baroc├ú s╠Ži renascentist├ú, precum s╠Ži o multitudine de atract╠Žii istorice.
Ziua 3

Râșnov-Bran-Peleș

Continu─âm vizita la R├ós╠Žnov, o alta╠ć cetate importanta╠ć din secolul al 14-lea, a fost construita╠ć de Cavalerii Teutoni ca protect╠Žie ├«mpotriva ta╠ćtarilor invadatori. Vizit├ónd Castelul Bran vom descoperi mitul Castelului Dracula, este un monument nat╠Žional s╠Ži un punct de reper ├«n Rom├ónia.Ultima atract╠Žie este Sinaia, Castelul Pele╚Ö este o capodoper├ú arhitecturii germane renascentiste, primul castel european care a avut electricitate, considerat unul dintre cele mai uimitoare castele din Europa ,serviind ca res╠Žedint╠Ža╠ć de vara╠ć a familiei regale.
Ziua 4

Saschiz -Salina Turda

Vei avea ocazia s─â experimentezi via╚Ťa la ╚Ťar─â, ├«ntr-un sat autentic din Transilvania Saschiz, unde se vor desf─â╚Öura activit─â╚Ťi ╚Öi degust─âri, turul se ├«ncheie cu Salina Turda un adev─ârat muzeu de istorie a mineritului de sare de peste 2000 de ani de istorie ╚Öi de asemenea, se afl├ú in topul 22 de atrac╚Ťii turistice din ├«ntreag─â lume.

Pachetul include:

Transport in Transilvania
Cazare
Ghid turistic
Mese ÔÇô mic dejun, cina Cluj-Napoca ╚Öi degust─âri in Saschiz
Intrare la Musee

Pachetul nu include:

Transportul spre Transilvania
Asigurare de calatorie

Rezervare Tur

Numele Turului Pret Pe Adult Pret Pe Copil Scaune Disponibile Data Plecarii Durata
T├úr├ómul lui Dracula ÔéČ 450 ÔéČ 0 50 Every Thursday, Friday, Saturday, Sunday 4 zile 3 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Rezumat

Subtotal ÔéČ 0
Total ÔéČ 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is