HUNEDOARA-DEVA-HAŢEG

from65

HUNEDOARA-DEVA-HAŢEG

Data Plecarii

Every Monday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday

Durata

1 Zi

Vizualizari

1188

Numar maxim de locuri

20

Rezervã acum turul cu noi CAO tours & events și ai ocazia să vizitezi următoarele:

Prezentare generală

Obiectivul 1

HUNEDOARA

Castelul Corvin, cunoscut și sub numele de Castelul Hunyadi sau Castelul Hunedoara impresionează prin prezenţa sa, ce domină oraşul Hunedoara. Edificiul este un castel gotic-renascentist având un farmec aparte datoritã unor inovaţii în plan militar şi civil, precum şi a vieţii tumultoase de curte care l-a animat vreme de peste 400 de ani.Este unul dintre cele mai mari castele din Europa și legenda vie a Transilvaniei datorita numelui lui Matei Corvin, cel mai strãlucit rege al Ungariei medievale.Pentru cei atraşi de evul mediu, castelul reprezintă un monument singular în România şi printre cele mai atractive din spaţiul european.
Obiectivul 2

DEVA

Cetatea Devei este considerată una dintre cele mai importante fortificaţii medievale din Transilvania. A fost stăpânită de voievozi, de principi, de conţi şi de ducese. A fost dată în dar, vândută sau bombardată. Fiecare a lăsat ceva în urma sa. Mai un zid de de apărare, mai o încăpere, mai o sală de bal sau chiar au extins cetatea cu un etaj întreg. Şi-au dorit ca ea să nu fie utilizată doar pentru apărare şi întâlniri ocazionale, ci să servească drept locuinţă. Nu una austeră, ci una de lux.
Obiectivul 3

HAŢEG-REZERVAŢIE ZIMBRI

Rezervaţia de zimbri este o atracție turistică unică fiind la doar 4 kilometri de orașul Hațeg si gãzduieşte un numar de 23 de zimbri, fiind o specie care poate fi găsită în Europa.

Prețul este calculat pentru un minim de 3 persoane, în caz contrar acesati formularul de la secțiunea tururi private și personalizate.

Pachetul include

Transport
Ghid Turistic

Pachetul nu include

Intrare muzeu
Masa

Rezervare Tur

Numele Turului Pret Pe Adult Pret Pe Copil Scaune Disponibile Data Plecarii Durata
HUNEDOARA-DEVA-HAŢEG 65 0 20 Every Monday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday 1 Zi

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Rezumat

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is