Revelion 2020- SOLD OUT!

from239

Revelion 2020- SOLD OUT!

Data Plecarii

29 Dec

Vizualizari

930

Revelion 2020 – Lost in Istanbul

Istanbulul este o poartă naturală între Europa și Asia și, cu moștenirea culturală fastuoasă, nu încetează să mai fascineze. Acest oraș splendid, ridicat într-un loc unde se întâlnesc literalmente estul și vestul, a fost format de patru civilizații puternice: greacă, romană, bizantină și otomană. De-a lungul istoriei sale a purtat cu mândrie nume: Bizanț, Noua Roma, Constantinopol, Constantinopol și Istanbul. Astăzi, Istanbul este o metropolă, un adevărat stup cu peste 13 milioane de locuitori care trăiesc și lucrează pe 2 continente, atrăgând tot ce este mai bun din ambele lumi. Nou și vechi, Orientul și Europa, Islamul și creștinismul – nicăieri nu le veți găsi la fel de împletite și inextricabil legate ca în Istanbul. Sau Constantinopol, dacă preferi.

Prezentare generală

Ziua 1

ROMANIA (CLUJ-NAPOCA)-BULGARIA - TURCIA

Plecare din Cluj-Napoca in data de 29.12.2019 seara spre Istanbul.
Ziua 2

ISTANBUL

Sosire la Istanbul dimineața, cazare la cunoscutul brand Novotel care detine 4 stele și de aici incepe vacanță. Vizitarea panoramică a orașului însoțită de ghizi,trecerea în Asia Mică prin pod peste Bosfor.
Ziua 3

ISTANBUL

Micul dejun. Croaziera opțională pe Bosfor, o experiență de neuitat care captivează pe deplin toată grandoarea Istanbulului.i. Timp liber pentru vizitarea obiectivelor individuale și pregătirea pentru noul 2020. Salutări de seară și de Revelion în piața principală din Istanbul, unde sute de mii de oameni se adună în mod tradițional, precum și posibilitatea unei petreceri la una dintre discoteci, cu o petrecere specialã.
Ziua 4

ISTANBUL

Micul dejun. O pauză din revelionul emoționant și timpul liber pentru vizitele individuale ratate în zilele precedente, ocazia de a vizita Bazarul Egipt cunoscut sub numele de piața de mirodenii, Podul Galata peste Cornul de Aur, Palatul Topkapi cu celebrul tezaur ... Seara turcească opțională, cină cu cel mai bogat program care include folclor , o adevărată experiență pentru cei care vor să intre în inima stilului de viață și a distracției orientale.
ZIUA 5

TURCIA - BULGARIA - ROMANIA (CLUJ-NAPOCA)

Micul dejun. Plecarea de la hotel. Excursie opțională Miniaturk, Eyup și Pierre Loti. Timp liber pentru a vă relaxa în legendara cafenea de modă veche, din care vă puteți bucura de o priveliște frumoasă a Cornului de Aur și a orașului. După pauză, coborâm pe deal prin cimitirul islamic. Până la urmă ajungem la Eyup, pentru musulmani cel mai sfânt loc din Istanbul. Obiective turistice ale moscheii. Continuăm cu Miniaturk, unde au fost construite cele mai importante clădiri din Turcia și fostul Imperiu Otoman.
ZIUA 6

CLUJ-NAPOCA

Sosire la punctul de plecare dimineața.

Pachetul include

Transport
Cazare la Novotel 4*
Mic Dejun
Ghid Turistic
Tur Panoramic Istanbul

Pachetul nu include

Excursii optionale
Petrecere revelion

Rezervare Tur

Numele Turului Pret Pe Adult Pret Pe Copil Scaune Disponibile Data Plecarii Durata
Revelion 2020- SOLD OUT! 239 0 0 29 Dec

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Rezumat

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Cao

CAO Travel & Events