SALINA TURDA-RÎMETEA-ALBA-IULIA

from50

SALINA TURDA-RÎMETEA-ALBA-IULIA

Data Plecarii

Zilnic

Durata

1 Zi

Vizualizari

119

Rezervã acum turul cu noi CAO tours & events și ai ocazia să vizitezi următoarele:

Prezentare generală

Obiectivul 1

SALINA TURDA

Salina Turda, constituie astăzi un adevărat muzeu de istorie a mineritului în sare de peste 2000 de ani de istorie. Denumit și poarta spre inima Transilvaniei, deține două stele Michelin în celebrul ghid de călătorie.
Obiectivul 2

RÎMETEA

Satul secuiesc Rîmetea transformat într-unul dintre cele mai frumoase din România,totodat singurul sat din țară destins cu premiu Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural material.Acest premiul a venit după ce au fost restaurate 138 de case tradiţionale secuieşti din secolele a XVI-lea și a XVIII -lea Este poate cel mai frumos sat din Transilvania, atât din punct de vedere al mediului înconjurător, cât şi al construcţiilor din sat,unde încă se mai păstrează obiceiurile populare vechi de mai bine de o mie de ani.
Obiectivul 3

ALBA-IULIA

Cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante oraşe din România,Alba Iulia este un adevărat centru spiritual şi cultural al românilor de pretutindeni fiind oraşul al Marii Uniri şi mare centru istoric şi cultural. Cu o istorie zbuciumată, martirică şi glorioasă, care se întinde de la triburile dacilor la unirea provinciilor româneşti făcută în acest loc de către Mihai Viteazul până în 1 decembrie 1918 când s-a făurit şi menţinut naţiunea şi statul român.

Prețul este calculat pentru un minim de 3 persoane, în caz contrar acesați formularul de la secțiunea tururi private și personalizate.

Pachetul include

Transport
Ghid Turistic

Pachetul nu include

Intrare la muzee
Masa

Rezervare Tur

Numele TuruluiPret Pe AdultPret Pe CopilScaune DisponibileData PlecariiDurata
SALINA TURDA-RÎMETEA-ALBA-IULIA5000Anytime1 Zi

Booking Information

NamePrice ( Adults/Children )Persons ( Adults/Children )QuantityTotal

Rezumat

Subtotal0
Total0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is